Åndenes makt

I natt våknet jeg klokken 03.00 og var lys våken! Hvorfor aner jeg ikke, men da passet det perfekt at jeg fant ut at Åndenes makt sin nye sesong ligger ute på internett.

Til høsten begynner en ny sesong av Åndenes makt på TVNorge. Men du kan allerede se høstens sesong på internett. D-play publiserte alle episodene for kort tid siden.

Visste du at Åndenes makt er kanalens flytebrygge? De har alltid mange seere. Hvorfor lager ikke kanalene flere programmer med samme sjanger? De vet at de ville tjent penger på det.

Jeg kom først med i Åndenes makt i 2016. Da kunne tv titterne se meg på premieren, altså første episode hvor jeg besøkte en et hyggelig par på en gård. Da satt jeg å så på episoden på en sportsbar på Kreta sammen med en fin gjeng. Min venn Guro og jeg arrangerte et ukes kurs da episoden ble sendt på tv. Det var gøy å se seg selv i denne populære tv-serien. Året etter kunne man se meg i 3 forskjellige episoder. Jeg besøkte et ganske nytt hus i Sande, en leilighet i Oslo og et hus i Tromsø.

Personlig så syns jeg det er kjempe gøy å være med på disse innspillingene. Og jeg vil helst være med på så mange som mulig.

2018 sesongen dukker jeg opp 2 ganger på skjermen. Jeg besøker en skytterklubb i Trondheim og et hus i Porsgrunn.

Jeg har lest flere kommentarer fra skeptikere på Facebook siden til Åndenes makt. Og jeg ler så godt hver gang. Takk til alle dere som gir meg et smil 🙂 Flere hevder at dette er skuespill, at vi «såkalte» klarsynte har fått et manus. At programleder Tom og gjengen har gjort masse research for å gi oss svarene på forhånd. Foreløpig har ikke researchen til produksjonen stemt med hva jeg ser på forhånd. De må alltid gjøre etterarbeid for å søke etter den personen jeg ser.

Jeg kan dele med dere hvordan en innspilling fungerer. Lang tid i forveien får jeg en e-mail med mange datoer. Kan du bli med på opptak alle disse dagene står det i mailen. JA, skriver jeg. Når datoene nærmer seg så hører jeg ingen ting, med mindre de vil ha meg med. Og vil de ha meg med på et opptak så får jeg vite noen dager i forveien at jeg skal bli med på innspilling. Mer vet jeg ikke. Jeg aner ikke hvor jeg skal. Oftest kvelden før jeg skal ut å reise så får jeg en e-mail om hvor oppmøte er. Og det er på et hotell eller en campingplass. Jeg reiser dit og møter gjengen.

Tidlig morgen etter spiser vi frokost og reiser til stedet som skal filmes. Jeg sitter i bilen til Tom og venter. Vi venter på klarsignalet fra produksjonen. De står klare og filmer ved bygningen vil skal til. Så når Tom parkerer bilen og jeg stiger ut bilen hans så filmes det. Jeg har ikke hatt tid til å fornemme noe på forhånd. Vi er i gang og kameraet ruller. Og dette er kjempe gøy syns jeg. Her får jeg testet meg, slik som jeg gjorde i tv-serien Jakten på den 6. sans.

Ønsker du å lære hvordan jeg renser hus? Hvordan jeg har utviklet mitt klarsyn? Eller hvordan du kan komme i kontakt med åndeverden?

Jeg lærer bort alt på www.w-verden.no

Jeg håper du fortsetter å følge meg på Åndenes makt i fremtiden.