Blir du sliten av store folkemengder?

Helt siden jeg var en liten gutt så følte jeg meg hjemme i skogen. Og nå som jeg er voksen så er jeg avhengig av å reise til skogen i blant. Det er som om alle spenninger i kroppen slipper, og tankene sorterer seg. En deilig ro kommer sigende inn i kroppen. Jeg blir jordet og får en ny balanse.

Og det har gjennom forskning vist at det å være i naturen er bra for helsen vår.

Det å være høysensitiv er noe man ikke hørte om for 30 år siden. Men jeg har forstått med årene at jeg er høy sensitiv. Jeg blir veldig fort sliten av  å være i store folkemengder. Det går fint å stå fremfor en gruppe å prate, men det å stå inne i folkemengden tar kreftene mine.

Familieselskaper kan være rett og slett slitsomt, og det er ingen ting jeg klarer å gjøre noe med det. Så det kan fort virke som jeg er sur og grinete. Noe jeg ikke er, men man blir fort feiltolket. Derfor sier jeg det rett ut til folk, jeg er en sær person som liker å være for meg selv. Og derfor er naturen så viktig. Jeg blir negativt påvirket av mange energier på engang. Og oftest bærer folk på mest negative energier i seg. Vi lever dessverre i en negativ verden.

Nå tenker du kanskje, hva er det Michael snakker om nå? Her er et eksempel. Om du skrur på nyhetene i kveld, hva ser du? Er det mange hyggelige nyheter? Nei…  Men når skjedde det at en nyhet skal kun være negativ. Det finnes mange hyggelige hendelser der ute, hvorfor ikke fokusere mer på det? Nei da, det kan vi ikke. For det er ikke like spennende å se på. Da vil nyhets kanalene og avisene selge mindre, og tjene mindre penger.

Vi mennesker syns det er spennende å se og lese om elendighet. Selv om det påvirker oss negativt. Jeg har sluttet med å lese og se på nyheter. Det har påvirket livet mitt på en positiv måte.

«Hvis du ikke leser avisen så er du ikke informert, leser du avisen så blir du feil informert.»

Hva med å fokusere på sitt eget liv. Det er fint at man vil hjelpe andre som sliter, men du kan ikke hjelpe alle. Og spesielt dersom du er høysensitiv, da må man tenke på hvilke energier som er rundt deg. Det å være høysensitiv betyr at man har et fintfølende nervesystem. Og det sies at 15-20 % av befolkningen er høysensitive. Men de færreste vet hvordan man skal takle det.

Mange blir påvirket av strålinger som er rundt oss, folkemengder, høye lyder, lukter osv.

Jeg måtte lære meg å leve med dette. Fordi det var en stor byrde å være høysensitiv. Mens nå i dag er det en gave. Jeg har klart å løse flere savnetsaker fordi jeg er høysensitiv.

Vil du lære mer om høysensitivitet? Og hvordan du kan bruke denne gaven til å berike livet ditt?

Du finner nett kurs på www.w-verden.no om hvordan du kan lære mer om det å være høysensitiv.