Det å føle seg annerledes.

Føler du deg noen ganger annerledes enn de menneskene rundt deg? Har du blitt mer skeptisk til folk de siste årene? Liker du deg bedre sammen med dyr, eller å være alene? Blir du sliten av høye lyder, folkemengder, stress, sterke lukter osv? Er du ekstra sensitiv på visse mat typer? Har du noen gang tenkt over at du kan få hodepine av elektroniske strålinger? Mange mennesker har det slik.

Jeg har egentlig følt meg annerledes hele livet. På mange måter så føles det ikke som om jeg tilhører dette stedet. Noen ganger kjenner jeg på et savn til et sted jeg ikke vet hvor er, men jeg tror jeg har vært der i et tidligere liv. Mange mennesker går og føler på disse forskjellige tingene jeg har nevnt. Flere av disse menneskene har valgt et yrke innenfor helse. Å ta vare på syke, eldre eller dyr.

Det sies at 15-20 % av befolkningen har et fint følende nervesystem, som igjen blir kalt for å være høysensitiv. Mitt liv har vært veldig vanskelig når jeg ikke har klart å beskytte meg mot energiene rundt meg. Men jeg har lært hvordan jeg kan leve med dette. Og jeg lever et lykkelig liv. Vil du lære mer om dette temaet? Kanskje få utdelt noen enkle, men effektive verktøy til å få et lettere liv.

Da anbefaler jeg deg å besøke www.w-verden.no
På den nettsiden finner du masse undervisning på hvordan du kan forvandle livet ditt til det mer positive.

Velkommen 🙂