EN GAVE TIL DEG

EN GAVE TIL DEG

 

September er en spennende måned for meg.

Mye skjer i disse dager og jeg vil derfor GI DEG EN GAVE!

 

Nå om dagen jobbes det på spreng for å fullføre en dokumentarfilm som har samme tittel, «Jeg ser deg». Filmen handler om meg mens jeg jobber med forskjellige savnetsaker. Den vil først bli vist på Bergen filmfestival i slutten av September, og jeg håper den blir vist videre rundt i landet etter det.

Produsenten av filmen leste boken min og fikk lyst til å lage en kinofilm dokumentar, noe han har gjort. Det er en stor æra å få delta på et slikt prosjekt.

 

Om noen få dager begynner en ny sesong av Åndenes makt på TvNorge hvor du kan se meg rense hus.

 

  1. september arrangerer vi et ukes kurs på Kreta. Vil du bli med?

 

Siden det skjer så mye spennende i September så har jeg laget en GAVE til deg.

Jeg har valgt å lese inn boken min «Jeg ser deg» som lydbok.
www.w-verden.no

Det er GRATIS første måned, og deretter koster det 79.- måneden.

 

Her får du tilgang til bøker, minikurs, meditasjoner, podcaster, healing, spennende videofiler.

Min første bok heter «Jeg ser deg».

Den ble utgitt i 2015 gjennom Cappelen Damm.

 

Jeg har alltid hatt lesevansker, og det å skrive en bok virket kanskje umulig, men jeg fikk det til. I boken forteller jeg om hvordan mitt liv endret seg fra å ha det veldig vanskelig, til å få tilbake livsgnisten. Jeg deler metoder hvor du kan utvikle dine healing og klarsynte evner.

Du kan også lese om noen av Norges og verdens mest kjente savnetsaker. Flere av savnetsakene har jeg vært med på å løse.