Finnes det romvesener?

Finnes det liv på andre planeter?

  • Jo selvfølgelig tenker jeg.

Vet vi hvor stort universet er?

  • Nei!

 

Det vi vet er at universet er enormt, og jorden er veldig liten i forhold til at det ukjente der ute. Og hvis vi begynner å tenke på parallelle verdener også, så blir det mye å tenke på. Jeg ser for meg at det finnes parallelle verdener rundt oss i andre dimensjoner. Åndeverden for eksempel, det er en annen dimensjon som er rundt oss.

Har jorden hatt besøk av romvesener?

  • Ja, absolutt.

Jeg husker at jeg lå i sengen min sammen med min tidligere samboer da jeg var 20 år gammel. Vi lå å så på stjernehimmelen gjennom soveromsvinduet.

Plutselig ser jeg et stjerneskudd. Jeg er rask med å peke og si; «nå må du ønske deg noe».

Men istedenfor at stjerneskuddet forduftet, så stanser den opp på himmelen blant stjernene. Og den begynner å sprette rundt på himmelen i en større hastighet enn vi mennesker klarere å skape med maskiner. Det så ut som en lysende sprettball i universet.

Vi var begge sikre på at dette ville komme på nyhetene, men det skjedde ikke.

Om du søker på – Aliens – på google så finner man mye rart.

Det sies at det finnes mange forskjellige raser som besøker jorden. Og jeg sier ikke nei til det. Hvorfor ikke tenker jeg.

Vår logiske tanke sier at det går ikke an å reise fra en planet til en annen så raskt.

Men vi kan reise til den andre siden av planeten på et blunk. Vi kan reise med tankene våre, altså med energi.

Jeg tipper at romvesener bruker energiverden til å reise med.

 

Det har blitt tatt bilder og filmet romskip og merkelige skapninger på hele kloden vår. Men skeptikere klarer alltid å bortforklare dette. I Norge har vi hatt mange mystiske tilfeller for det dukker opp store lysende og flyvende fartøy som kommer svevende, men fordufter inn i intet.

Har du hørt om Hessdalen? Hvis ikke så anbefaler jeg deg å google det.

Dette er et sted i Norge hvor de har brukt millioner på forskning. Her har det blitt observert mange uforklarlige tilfeller, og de har fanget masse på film.

Ingen forskere klarer å forklare hva som egentlig foregår der.

 

Jeg tror det finnes mer liv der ute, og rundt oss. Hva tror du?