Har vi mennesker svaret på alt?

 

Har vi mennesker svaret på alt?

Her er noen punkter jeg vil at du skal tenke på:

  • 2060 pasienter fra USA, Storbritannia og Østerrike deltok på en forskningsundersøkelse. 330 av disse overlevde hjertestans og hele 40 % av de beskrev det hvite lyset.

 

  • En amerikansk lege som forsket på døden på begynnelsen av 1900 tallet, kunne bevise at menneskekroppen ble 21 gram lettere når man dør. Det vil si at det kanskje er sjelen som veier 21 gram. Jeg tror at sjelen forlater menneskekroppen i det den slutter å virke.

 

  • Homo sapiens betyr ”det kloke mennesket”. DNA-baserte beviser antyder at det moderne mennesket oppstod i Afrika for omtrent 200 000 år siden. Mennesker lever sine liv på jorden hvor vi ser, hører, lukter, smaker og føler. Men har vi egentlig mer enn 5 sanser?

 

Noen mennesker er mer følsomme for energier enn andre og det finnes mange eksempler på det. Disse kalles høysensitive. En amerikansk psykolog, professor og forsker har forsket på tusenvis av mennesker i USA og funnet ut at 20 % av menneskene som deltok på undersøkelsene er høysensitive. Det sies at disse har et mer fintfølende nervesystem som gjør at de er mer følsomme for andre menneskers sinnstilstand. Disse er også kjent for å ha en sterk intuisjon.

 

  • Telepati, også kalt tankeoverføring eller tankelesning,er normalt og vi bruker denne egenskapen oftere enn vi tror. Et eksempel er en metode mange mennesker bruker til å kommunisere med dyr. Når et menneske tenker på noe som skaper stress eller bekymringer smitter dette over til kjæledyret som vil bli mer urolig og nervøs. Er eieren rolig og trygg så vil kjæledyret være et mer avslappet og lykkeligere dyr.

De fleste mennesker har opplevd sammentreffet som skjer når man er i ferd med å kontakte noen, også blir man kontaktet av akkurat denne personen i stedet. Man har kanskje tenkt på vedkommende i løpet av dagen. Det kan være en person man ikke har hatt kontakt med på lang tid. Uten å forstå dette så har dere hatt telepatisk kontakt.

Mange har også opplevd det vi kaller for vardøger. Et forvarsel om at noen skal komme på besøk. Man kan opplever at noen banker på døren eller kommer inn uten at det faktisk er noen der. Kort tid etter dette kommer faktisk noen på besøk uanmeldt. Dette er egentlig en norsk overtro som sier at menneskets ånd kommer på besøk kort tid før den aktuelle personen kommer. Jeg tror at den som skal på uanmeldt besøk tenker på dette og den tanken skaper en energi. Den som skal få besøk sanser denne energien som kommer.

Det har vært en rekke forskning på telepati som har møtt både motstand og støtte fra forskere. En skeptisk psykologiprofessor beskrev selv at det finnes fenomener han ikke har noen forklaring på. Noen av disse fenomenen klarte han ikke å sette inn i et fullstendig materialistisk rammeverk. Ett av disse var telepati.

 

En av de mest brukte metodene innen forskning på telepati har blitt gjennomført med kort som har påtegnet symbolene stjerne, bølger, sirkel, firkant og plusstegn. Forsøkspersoner skal gjette kortenes rekkefølge etter at de har blitt blandet sammen. Studiene skulle se om personene gjettet korrekt oftere enn hva de antok som ren tilfeldighet. Forskere har testet tusenvis av frivillige og mange mennesker har fått hundre prosent rett. Dette kan bevise at enkelte mennesker har en evne til å ta inn informasjon utenfor det som skal være normalt.

 

  • Den norske, klarsynte Lodvar Kaarstad dokumenterte over 1300 tilfeller der han hadde hatt rett i sine syn. Han hjalp til med å finne bortkomne gjenstander, dyr og mennesker. Lodvar døde i 1994.

 

  • I nyere tid har det blitt dokumentert mer enn 1500 tilfeller som stemmer overens med hva to klarsynte tvillingsøstrene fra USA har forutsett. I 1999 ble tvillingene intervjuet av en radiotasjon og da fortalte de at World Trade Center ville bli utsatt for et terrorangrep. 2 år etter intervjuet ble deres syner til virkelighet.

 

  • Gjennom tusenvis av år har det eksistert mennesker som har egenskaper som for noen kan virke skremmende. I lang tid ble mennesker brent på bål, mens andre ble korsfestet dersom de hadde evner som gjorde at de skilte seg ut. Dette var mennesker som kunne forutse fremtiden eller helbrede syke. Alt dette går under energiarbeid. Men hvorfor er noen av oss mer åpne for energier enn andre? Jeg tror at disse menneskene har en dypere kontakt med sjelen sin.

 

Jeg ønsker å formidle mer av denne verden via min side: www.w-verden.no