Healing

Healing kan man motta på mange måter. Men selve roten til healing og helbredelse er kjærlighet. Gjennom kjærlighet kan man hjelpe mange.

Ved å ta seg en tur ut i skogen blant planter og trær, eller sitte på et berg ved havet kan man få healing. Kroppen får stillhet og ro mens den leger seg selv. Kjenn kraften fra moderjord som gir deg ny energi.

Man kan få healing ved å være sammen med mennesker som bryr seg om deg. De vil med deres kjærlighet gi deg healing.

Min første opplevelse med healing var da jeg var 25 år gammel.

Jeg har opplevd ting i livet som gjorde at jeg ville ende mitt eget liv.

Boken min «Jeg ser deg» begynner den kvelden jeg forsøkte å ta mitt eget liv, men jeg møtte en annen mann som skulle gjøre det samme. Jeg stanset han, og det fikk meg til å reagere. Jeg tok et valg, og valget var at jeg ville leve.

Men jeg hadde så vondt inne i meg. Mørket hadde slukt meg, og jeg ønsket forløsning fra smerten.

Jeg hadde fått mye hjelp fra forskjellige distanser uten hell. Jeg hadde egentlig gitt opp.

Men så møtte jeg på en healer. Han kalte seg i hvert fall det. Jeg syns det var en dum ting å kalle seg. Han hevdet at han kunne hjelpe meg. Og jeg tok i mot tilbudet hans. Jeg ville helst latterliggjøre han når healingen hans ikke virket. Fordi det var min tanke rundt dette. At healing ikke var ekte.

 

Men det hele endte med at jeg fikk en fjernhealing av denne mannen. Og når jeg fikk høre ordet fjernhealing, og hvordan det fungerte så ble jeg oppgitt. Hvordan kan folk tro på noe så tåpelig tenkte jeg.

Hva skjedde?

Jo, jeg fikk fjernhealing. Og det fungerte. Jeg mistet kontroll over kroppen min. Jeg lå i sengen og ristet mens jeg hadde latterkrampe. Det var en helt utrolig følelse. Man kan kalle det for magisk, for det var helt uvirkelig at dette gikk an. Men det gjorde jo det. Det fungerte.

Jeg ble mye bedre, og det var denne dagen jeg bestemte meg for å lære alt jeg kunne om den verdenen.

Og derfor har jeg startet www.w-verden.no hvor du kan lære mer innenfor dette feltet via nett-kurs.

Bli med du også!

Enten om du ønsker å lære for og få det bedre selv, eller for å hjelpe andre.

Fra RB.