Hvor er verdens rikeste sted?

Hvor er verdens rikeste sted? Mange syns Norge er et rikt land, og ja det stemmer. Noen tenker kanskje på Dubai, eller et annet land. Men det rikeste stedet finner er på kirkegården.

Der ligger det begravet oppfinnelser, ideer, bøker og mye annet som aldri fikk se dagens lys. De ble aldri til virkelighet.

Hvorfor ble de ikke det? Fordi menneskene som hadde disse oppfinnelsene, ideene og bøkene inne i seg skapte dem aldri.

Vi mennesker er forskjellig, og tar forskjellige valg her i livet. Noen tørr ikke å ta sjansen på å følge sin drøm, mens andre tar seg aldri tid. Noen vil være som alle andre, og ikke skille seg ut. Hvorfor skal man prøve å være en kopi? Er det ikke bedre å være seg selv, en unik person og følge sine drømmer.

Gi næring til ditt talent, og la verden få glede av det.

Jeg vet ikke hva du egentlig drømmer om her i livet, men jeg vil si til deg, at din drømmer kan bli virkelige. Men en drøm ender ofte i en skuffelse, dersom du ikke lager en plan om hvordan drømmen skal oppfylles. Og gjør hva enn som skal til for å få drømmen til å gå i oppfyllelse. Jeg unner alle å få oppleve maks av det livet man lever, og det er aldri for sent å starte på et nytt prosjekt.

Lykke til 🙂