Jeg begynte å tenke annerledes, det forandret livet mitt!

En hilsen fra Tromsø.

Nå er jeg på besøk i Norges vakreste by, i hvert fall når det er opphold her 🙂

I September kommer jeg tilbake hit for å holde et kveldsseminar sammen med Guro E. Johansen og Runar Halonen. Derfor er det viktig å komme hit litt før og be om litt hjelp med markedsføring. Og menneskene som bor her så hyggelige og hjelpsomme. Tusen takk! Vi satser på fullt hus i September. Jeg ser på meg selv som veldig heldig. Jeg kan reiser Norge rundt og kalle det for jobb. Jeg kan møte hyggelige og fantastiske mennesker mens jeg jobber. Og dette har jeg skapt ved hjelp av mine tanker.

Visste du at vårt sterkeste verktøy er tankene våre? Tankene våre kan kneble oss. De kan gjøre oss psykisk syke, som igjen kan gjøre oss fysisk syke. Jeg snakker av egen erfaring.

Mange tenker altfor mange negative tanker i løpet av en dag. Energiverden er enkel, du har pluss og minus energi. Har du mest pluss i ditt sinn og hjerte, så vil du tiltrekke deg mer pluss energi inn i livet. Men har du mest minus i ditt sinn og hjerte, så vil du tiltrekke mer negative ting inn i livet ditt. Vi tiltrekker oss faktisk det som er i samme energifrekvens som oss selv.

Derfor er det viktig å være observant på hva er det du går og tenker på om dagen? Og hva føler du?

Jeg skal ikke skru klokken mange år tilbake, før jeg kan se meg selv i en negativ verden. En deprimert og skuffet mann med mye smerter og uhell i livet. Jeg var irritert på verden, og jeg var irritert på meg selv. Men på en måte så likte jeg å leve i denne negative verden. Det føltes trygt. Fordi her kunne ingen andre skuffe eller såre meg. Jeg var allerede på bunnen. Mørket ga meg en form for styrke.

Nå skal jeg ikke begynne å skrive om min livshistorie, den kan leses i boka mi «Jeg ser deg», men jeg lærte meg å endre tankesettet mitt. Jeg MÅTTE endre måten jeg tenkte på. Jeg hadde ingen ting en periode. Jeg gikk på nav som jeg ikke kunne fordra. Jeg hadde flere hundre tusen i gjeld, jeg måtte bo hjemme hos besteforeldrene mine. Ikke det kuleste når man er en ung og singel mann. Men sånn hadde det blitt.

Jeg følte på en måte at noen skyldte meg noe. Jeg hadde opplevd så mye uflaks, når skulle jeg få litt flaks? Men så lærte jeg noe. Flaks er for dem som spiller lotto. En utrolig liten sjanse for å vinne. Det er ingen som skylder meg noe, og er det noe jeg vil ha, så må jeg ta meg sammen og ta det selv. Veldig lite er gratis her i verden. Jeg måtte endre måten å tenke på. Jeg måtte tvinge hodet til å tenke positivt. Jeg måtte bli glad i meg selv. Jeg måtte vite hvem og hva jeg skulle bli, fordi jeg visste at jeg ville ikke forbli han jeg var. Jeg måtte bruke tid, krefter og fokus.

Suksess kommer ikke over natten. Det kreves arbeid, og motgang er endel av spillet. Motgangen dukker opp i blant for å spørre deg om hvor mye du egentlig ønsker deg dette nye livet.

De fleste rundt meg ble negative til den veien jeg valgte. «Michael klarer ikke det, det går ikke an. Han vil aldri lykkes. Velg heller en jobb som er vanlig.»

Men jeg lyttet ikke til det som ble sagt, fordi det var deres virkelighet, ikke min.

«Ikke la noen andre sin mening om deg bli din virkelighet!»

Jeg har klart å gjøre ting mange trodde jeg aldri skulle klare. Jeg vant Jakten på den 6.sans på TvNorge. Jeg har funnet savnede mennesker, kun ved bruk av mitt klarsyn. Jeg er med i tv-serien Åndenes makt. Jeg har gitt ut flere bøker, selv om jeg har lesevansker. Jeg har hatt 3 brudd i ryggen, pluss andre skader i kroppen. Jeg har hatt ME diagnosen og vært sengeliggende. Flere leger har sagt at jeg skulle vært uføretrygdet opptil flere ganger. Men jeg lar ikke andre sin mening om meg bli min virkelighet. Dette er mitt liv, jeg gjør det jeg vil. Og jeg vil leve et lykkelig liv.

Jeg vokste opp i en liten leilighet i Oslo. Mamma satt i vindusposten og gråt da hun så meg gå til skolen i for små og hullete klær, som oftest var arvet. Jeg har kjøpt flere biler for 5000.- som fungerer mindre enn 1 år før de må vrakes, nå kjører jeg rundt i drømmebilen. Selv om man blir født inn i en type verden, så betyr ikke det at det trenger å forbli din verden. Du kan skape en ny.

Jeg forandret livet mitt med tankene mine. Jeg fant metoder som reddet meg ut fra mørket, og tok meg inn i lyset. Og jeg er evig takknemlig for det.

Derfor har jeg i mange år lært bort mine metoder, og nå kan man lære alt via internett om man ønsker det. Jeg har laget en nettside som heter www.w-verden.no

Undervisningen er både nettbasert, og oppmøter. Ta en titt på siden om du vil lære hvordan jeg har forandret mitt liv, og kanskje vil du starte å bruke de samme metodene?

Nå har jeg skrevet om endel tanker de siste gangene, men dette er et veldig viktig tema. Det kan skille mellom å leve et bra og et dårlig liv.

Og jeg anbefaler at du lever et lykkelig liv.

Jeg skal ut på mange flere eventyr, kanskje vi du bli med?