Lever du livet ditt slik du fortjener det?

Hva vil det si å leve?

Lever man livet kun dersom hjertet slår?

Eller lever man livet dersom man gjør de tingene som bringer glede? Her er nok mange uenige med hverandre.

Jeg mener det er stor forskjell på å kun eksistere, og virkelig leve! Gjør det som du fortjener, lev livet, lev et rikt liv.  😊☀️

Det finnes så mye fint og spennende du kan oppleve som bringer mer gnist inn i livet ditt. Kanskje betyr det å reise mer. Kanskje betyr det å bytte jobb. Kanskje det betyr at du trenger å finne kjærligheten. Kanskje det betyr at du må sette av mer tid til akkurat deg 😊 Kanskje det betyr noe annet.

Men hva du enn gjør… så lev livet 😊

Vi vet aldri når den siste dagen i livet er. Sørg for å få gjort alt du drømmer om innen tiden renner ut.

Bildet nedenfor er av meg før jeg begynte å leve livet. Den yngre og mer uerfarne. Jeg hadde ikke tatt valget med å starte egen bedrift enda, jeg hadde ikke stiftet familie enda, jeg visste heller ikke hva ordentlig glede var. Jeg trodde kanskje det, men visste det ikke. Jeg følte jeg gikk i en sirkel, og var skuffet over at livet ikke var mer magisk.

 Dette bildet er mer enn 13 år gammelt. Og heldigvis har det skjedd mye siden den gang.

 

Om det bare er små gleder, så benytt deg av dem. Om det er å lytte til en fin sang, se på en spennende film, være sammen med en god venn, eller kjæreste, nyte god mat, god drikke, se på solnedgangen, eller oppgangen, gjør noe hyggelig for andre, det finnes så mange ting som ikke koster deg noe, som kan berike ditt liv. Bare begynn å bruk ordet «JA» mer enn ordet «NEI».

Men husk! Det er du som må krydre livet med det magiske😊

Nå i dag lever jeg livet, gjør du?

Jeg ønsker alle et fantastisk liv