Meditasjon til barn

Som far så vet jeg at meditasjon fungerer fint for både voksne og barn.

Det vi er mest vandt med er å lese et natta eventyr for barna våre, men jeg vet at flere og flere foreldre orker ikke lenger å lese eventyr for de små lenger.

Foreldrene er slitne etter lange arbeidsdager og andre gjøremål i livet. Mange foreldre opplever også at barna deres blir vanskeligere å ha med og gjøre når dem blir ekstra slitne og trøtte. Det kan være vanskeligere å få barnet til og legge seg rolig ned i sengen for å sove. Hva om du prøver å lese en meditasjon for barnet ditt? Eller bruker opptak som jeg har laget, som du kan spille av på din smarttelefon, nettbrett eller datamaskin. Disse meditasjonene som jeg selv har laget, har blitt testet på mine barn som har vært veldig fornøyde. Barna mine har også vært med på å lage meditasjonene sammen med meg.

Husk at alt barnet ditt opplever, alt barnet ditt får høre, er med på å skape hvordan ditt barn tenker og fungerer. Vi må være varsomme og plante de rette frøene i ditt voksende barn. Derfor får barnet høre gjennom meditasjonen flere ord som skal styrke dens selvfølelse, og skape en trygghet og ro.

Meditasjonene skal få barnet til å tenke på hyggelige ting før det sovner, på den måten så kan barnet oppleve bedre søvnkvalitet, og våkne opp enda blidere dagen etter. Mange barn ligger i sengen sin og gruer seg til noe, er redd for noe eller er triste. Med hjelp av meditasjoner så er det mulig å få barnet til å tenke i en annen retning, og tenke mer positivt.

Gjennom forskning mener man at barn som har mye uro, som for eksempel ADHD, kan få en positiv virkning av å meditere. Meditasjon kan få sinnet og kroppen til å slappe av, som igjen kan påvirke helsen til oss mennesker positivt.

Man kan selvfølgelig aldri garantere at det hjelper, men meditasjon har vist seg å fungere bra på mennesker i lang tid.

Er du nysgjerrig på meditasjonene jeg laget til barn? Jeg har laget flere meditasjoner, både til voksne og barn.

Og jeg lager stadig nye som jeg deler på www.w-verden.no

Her kan man abonnere og få tilgang til både meditasjoner, minikurs, podcaster, bøker, spennende videofiler ++. Besøk gjerne siden og ta en titt.

Første måned er gratis og det er ingen bindingstid.