PORTALEN

Portalen.

Verden er full av muligheter. Jeg har sluttet med å gi en til en samtaler. Og den eneste gangen folk kan komme i kontakt med meg er når vi arrangerer kurs eller foredrag. Derfor fikk min kollega Guro E. Johansen og jeg en ide om å lage en internett side hvor man kunne abonnere for å få tilgang til vår verden. Og få muligheten til å prate med oss hver måned. Vi skapte derfor en side som heter Portalen.

Her får man tilgang til meditasjoner, minikurs, podcaster, videoer, webinar, fjernhealing, bøker, forskjellige medlemsfordeler ++.

Vi vil produsere og utgi flere ting på Portalen hver eneste måned. Alt dette får man for kun 79 kroner i måneden, og det er selvfølgelig ingen bindingstid. Og første måned er GRATIS.

Jeg kommer nok ikke til å blogge i all evighet, men jeg vil dele ting fra livet mitt gjennom podcaster og video på Portalen. En av mine mål er å kunne produsere egne nett-tv serier etterhvert gjennom denne siden. Det er så mye spennene å dele med dere. Mye som ikke blir vist på vanlig tv.

Jeg håper du vil ta deg tiden til å besøke hjemmesiden vår og lese litt mer om vår verden.

Nettsiden heter: www.jegserdegakademiet.noTrykk deretter på Portalen. Vi håper at du vil bli med og se på alt det spennende vi deler.

Verden er full av muligheter. Har du et talent eller en genuin interesse for noe? Noe du ville pratet om i timevis, og enda mer? Det kan hende at du også kunne laget din egen type «portal», eller en podcast, eller en bok, eller en blogg, eller en vlogg. Internett gjør det mulig for oss å kunne skape magi. Jeg oppfordrer alle til å følge sine drømmer, og er en av drømmene dine å dele ting med verden, så gjør det. Ikke nøl, bare gjør det 🙂