Verdens største pyramide!

Jeg har lyst fortelle litt om pyramidene i Bosnia. Mange hevder at dette stedet er bare tull, men jeg har vært der. Og jeg er sikker på at dette ikke er tull. Hvem som har laget det er vanskelig å si, men stedet er verdt å besøke.

Sted: Visoko i Bosnia.

Første gang jeg var i Bosnia var for å filme en pilot. Et forslag til en tv-serie hvor jeg hadde en ide. Jeg ville ha med meg en kamerat og reise verden rundt og vise frem slike steder som dette. Mystiske steder som på mange måter blir holdt skjult for oss.

Etter vårt første besøk i Bosnia så bestemte vi oss for at vi måtte tilbake. Vi må vise andre mennesker dette magiske stedet. Veldig få mennesker har fått høre om denne pyramiden.
Pyramiden ble oppdaget av Dr.Osmanagic i 2005. Den store solpyramiden er over 220 meter høy, og er den største av fem pyramider i denne dalen som ligger like ved Bosnias hovedstad, Sarajevo.

Det er en del informasjon som har kommet frem om den store pyramiden som forskerne sliter med å forklare.

– Radio carbon tester viser at pyramiden er ca 30.000 år gammel, dette står i sterk kontrast mot den satte historiske fakta som sier at menneskets organiserte samfunn startet for 6000 år siden.
– De tre betonglagene som ligger oppover sidene av pyramiden er mye sterkere enn dagens betong. I dag har god betong en styrke på ca 40Mpa, mens betongen som danner ytterveggene på pyramiden har en hardhet på mellom 70Mpa og 130Mpa.

– På toppen av pyramiden skytes det ut en elektro magnetisk stråle som varierer mellom 4,2Khz og opp til 28Khz. Dette ble bekreftet av Dr.Slobodan Mizdrak fra Serbia. Det som gjør forskere så overrasket, er at strålen blir kraftigere jo lenger fra kilden den måles. Dette går imot det vi lærer i fysikken i dag.

– Det skytes også ut en konstant ultralyd stråle fra toppen på pyramiden på mellom 28Khz og 33Khz. Dette er mye høyere enn vårt menneskelige øre kan plukke opp. Denne strålen kan ha sammenheng med innholdet i pyramidefjellets sammensetning som har stort innehold av kvarts krystaller.

-Pyramiden i Bosnia er mer perfekt laget enn Keops pyramiden i Egypt, dersom man skal ta utmålingen fra stjernebildet.

-Når jeg nevner Egypt, så har jeg lyst til å nevne en ting. Hvor gammel er Sfinksen i Egypt? Den skulle liksom være 4-5000 år gammel, men arkeologene hevder at den praktfulle figuren ikke ble slitt av kraftig vind, men fordi den har stått under vann. Og når var det så mye vann i Egypt sist? Jo, det var for ca. 12000 år siden. Pyramidene og Sfinksen er eldre enn hva vi har lært på skolen.

-Det finnes et stort tunnelsystem som graves ut av frivillige i dalen mellom pyramidene. Skeptikere hevder at de som graver skaper tunnelene selv, mens dette ikke er sant. Når de graver ut den løse sanden så kan man se den harde massen i veggene, taket og gulvet. Mens de graver ut den løse massen finner de metervis av tunneler og store rom som ikke er fylt igjen med sand.

-Inne i tunnelene finner de store keramikksteiner som ikke er naturlig laget. Flere av disse store keramikksteinene har også mange bokstaver på seg. Bokstaver som minner om ruiner, men vi har ingen alfabet som klarer å tolke denne språket.

-Inne i tunnelene måles det en energifrekvens på 7,83 Hz som er den samme som jordens hjerterytme. Og det har vært forsket på at dette frekvensen er helbredene på oss mennesker. Men også på andre ting. Legger du noen frø inne i pyramiden, og tar de ut senere og planter dem. Så vil denne planten vokse raskere, bli sterkere og større enn de frøene som ikke har ligger inne i denne energien.

-Inne i tunnelsystemet finner de vannkilder som skal være verdens reneste vann. De oppfordrer alle om å ta vann hjem til hjemlandet sitt og få det testet. Slik at de kan samle mer bevis.

-Tyskland skal ha vært veldig interessert i pyramiden under 2. verdenskrig (uten at jeg kjenner nok til den historien).

-Etter Bosnia i krigen i 92-93 så brukte dem lang tid rundt pyramiden. Grunnen var at de brukte georadar og så at pyramiden er full av tunnelsystemer og store rom. Det ble trodd at motstandsbevegelsen gjemte seg der inne.

-Når Sultanen kom til Bosnia for flere hundre år siden skrev han om pyramiden i sin dagbok.

-Alle store religioner du kan tenke deg har bygget en kirke i foten av pyramiden.

-Den forrige lederen i Bosnia ble glad da de oppdaget pyramiden, han sa at nå kan endelig Bosnia tjene penger og bygge opp landet. Men han ble byttet ut med nye ledere, og de nektet alle å jobbe på pyramiden. De som velger å jobbe på pyramiden mister arbeidsplassen sin i Bosnia.

-En egyptolog besøkte Bosnia helt i starten og bekreftet at dette var en pyramide. Den eldste og største på planeten vår. Når Egyptologen reiste hjem fikk han sparken, og han måtte trekke sin tilståelse tilbake!

-Hvem er det som ikke ønsker at vi ikke skal få vite at det faktisk fantes sivilisasjoner før forrige istid, og det finnes mange spor etter dette rundt omkring på kloden vår. Er det religion? Verdens ledere? Turismen? Hvem ville tapt på dette? Hvem ville tapt makt og penger.