Arrangementer

Dagskurs med spøkelsesvandring på Fredriksten festning

TIRSDAG 23. AUGUST 2022 KL. 17:00-22:00

Tirsdag 23 august inviterer Michael Winger, kjent fra Åndenes makt et dagskurs og spøkelsesvandring på Fredriksten festning i Halden. Her er det mange som prater om «Den hvite dame». Arrangementet starter 17.00 i den nye kommandantboligen på festningen.
Klokken 17.30 vil Silje Hansen som er guide på Festningen ta oss med på guidet runde som varer i ca 1 time.
Resten av kvelden frem til klokken 22.00 vil vi være i den nye kommandantboligen hvor vi sanser etter ånder, og lærer om åndeverden. Michael har vært på festningen tidligere og fant ut at det var i den nye kommandantboligen det spøkte mest. Her hadde han med seg blant annet Mia Gundersen som fikk oppleve spennende hendelser. Det var mye åndelig aktivitet den kvelden. Dato: 23 august.
Klokken 17.00 - 22.00
Sted: Fredriksten festning (Nye kommandantboligen)
Halden.
Pris: 1500.- Det er begrenset antall plasser.
Bindene påmelding. Påmelding sendes til:
post@michael-winger.com

Helgekurs i Ålesund med Michael Winger, kjent fra Åndenes makt

27. AUG. KL. 10:00-28. AUG. KL. 15:00

Helgekurs med Michael Winger, kjent fra Åndenes makt.Kurset holdes på Vasty i Ålesund.
Storgata 23, 6002 Ålesund.Kurs over 2 dager. (ikke 1 dag som facebook skriver)Pris 3000.-Michael Winger inviterer til et helgekurs hvor han vil prate om åndeverden, healing, tidligere liv og klarsyn.
Kurshelgen begynner med et foredrag, før man blir guidet inn i en meditasjon.
Deretter vil du få opplæring i hvordan man kan utføre selvhealing, kommunisere med åndeverden, rense seg selv, gjenstander og hus.I tillegg vil Michael ta deg gjennom en meditasjon hvor du lærer hvordan man kan se tidligere liv.Ta med noe å skrive på og med.Kurset blir holdt fra klokka 10.00 til 15.00 både lør 27 aug og søndag 28 aug.
Det er begrenset antall plasser.
Pris: 3000.-Bindene påmelding.
Påmelding sendes til epost: post@michael-winger.com

Velkommen til spøkelsesvandring på Dale mentalsykehus og helgekurs

24. SEP. KL. 10:00-25. SEP. KL. 15:00

Det første arrangementet ble utsolgt. Vil du bli med, så anbefaler jeg deg med å være rask til og bestille plass.Michael Winger, kjent fra Åndenes makt inviterer på spennende helgekurs og spøkelsesvandring på nedlagte Dale mentalsykehus.På kurset vil du lære om åndeverden, husrens, kommunikasjon med åndene, energi minner, og balansering av energi.
Du vil også lære hvordan du skal beskytte deg, og rense deg for negativ energi.Michael vil også dele sine tidligere erfaringer på Dale da han har vært der på innspilling.
Mens vi er på Dale vil vi bruke tid på å lytte og sanse om vi får kontakt med åndeverden, mens Michael deler tidligere historier fra steder han har besøkt hvor det spøker.Arrangementet starter lørdag 24 september klokken 10.00 i kurs lokale i Stavanger. Vi avslutter i kurslokalet klokken 1300.
Samme kveld møtes vi ved Dale mentalsykehus klokken 18.00, her blir vi frem til klokken 2100.
Søndag 25 september fortsetter kurset i Stavanger fra klokken 10.00 og slutter 15.00.
Du må kunne komme deg til Dale mentalsykehus, og tilbake på egenhånd.
Det er begrenset antall plasser.Dato:
Lørdag 24 september.
10.00 til 13.00, deretter 18.00 til 21.00
Søndag 25 september.
10.00 til 15.00Sted: Hillevågsveien 14. 4016 Stavanger.
Og Dale mentalsykehus.Pris for å delta: 3000.-
Bindene påmelding.
Send post til: post@michael-winger.com
Dersom du ønsker å bli med, eller har flere spørsmål.

Besøk verdens største og eldste pyramide

3 oktober - 7 oktober

Endelig kan vi dra på en ny tur!Bli med til hjertet av Europa og opplev selv å stå foran VERDENS største og eldste pyramide!Etter flere kjempe vellykkede turrer så arrangerer vi en ny tur i Oktober 2022.
Begrenset antall plasser.
Den forrige turen ble fullbooket!Michael Winger fra Åndenes makt, og Eddy Steng ønsker deg velkommen til å bli med å en minnerik tur til Bosnia.Veldig få mennesker har fått høre om denne pyramiden.
Pyramiden ble oppdaget av Dr.Osmanagic i 2005. Den store solpyramiden er over 220 meter høy, og er den største av fem pyramider i denne dalen som ligger like ved Bosnias hovedstad, Sarajevo.Vi bor på en av de fineste hotellene i Sarajevo, hvor vi besøker Bascarsia, det store markedet som har eksistert her i siden femten hundre tallet, faktisk helt siden dette var en del av det Ottomanske riket. Sarajevo har med sin sentrale lokasjon i Europa en stor variasjon av religioner og kulturer, hvilket gir oss stor variasjon i mat og drikke. Vi setter selvfølgelig av tid til å utforske byen på egenhånd i løpet av oppholdet.(navn på hotell kommer senere)Vi kjører samlet i buss til Visoko, den lille byen som ligger i fjellområdet hvor pyramidene er lokalisert ca 45 minutter fra hotellet. Her vil vi utforske tunellene som går mellom pyramidene, samt de store helbredelsesrommene langt under bakken. Energien er målt til å være 7.83 Hz, som er den samme som jordens hjerte rytme.Vi vil også gå opp på månepyramiden, og selvfølgelig nyte solnedgangen fra toppen av den store solpyramiden dersom værgudene er med oss, med fantastisk utsikt over hele fjellområdet.
Det er en del informasjon som har kommet frem om den store pyramiden som forskerne sliter med å forklare. - Radio carbon tester viser at pyramiden er ca 30.000 år gammel, dette står i sterk kontrast mot den satte historiske fakta som sier at menneskets organiserte samfunn startet for 6000 år siden.- De tre betonglagene som ligger oppover sidene av pyramiden er mye sterkere enn dagens beong. I dag har god betong en styrke på ca 40Mpa, mens betongen som danner ytterveggene på pyramiden har en hardhet på mellom 70Mpa og 130Mpa.- På toppen av pyramiden skytes det ut en elektro magnetisk stråle som varierer mellom 4,2Khz og opp til 28Khz. Dette ble bekreftet av Dr.Slobodan Mizdrak fra Serbia. Det som gjør forskere så overrasket, er at strålen blir kraftigere jo leger fra kilden den måles. Dette går imot det vi lærer i fysikken i dag.- Det skytes også ut en ultralyd stråle fra toppen på pyramiden på mellom 28Khz og 33Khz. Dete er mye høyere enn vårt menneskelige øre kan plukke opp. Denne strålen kan ha sammenheng med innholdet i pyramidefjellets sammensetning som har stort innehold av kvarts krystaller.Reisen inkluderer:
Transport fra/til Sarajevo flyplass (felles oppmøtetid) Den sendes ut senere.
Hotell 4 netter på tomannsrom (enkeltrom mot tillegg)
Frokost 4 dager med kaffe og juice
Norske reiseledere og tolk.
Felles transport til og fra severdighetene
Inngangsbilletter til severdighetene
Meditasjoner i samlet gruppe.
Foredrag av Michael Winger.
Foredrag av Eddy Steng.
Reisen inkluderer ikke:
Flybilletter.
Lunch/middag (lokale restauranter er rimelige)
Det er vanskelig med å få direktefly til Bosnia.
Mellomlanding er vanlig.
Vi pleier å reise med Lufthansa og mellomlande i Munchen.
Turen er fra 3 til 7 oktober 2022
Pris:
10.990.-Ønsker du å vite mer?
Ta kontakt med Eddy på Mail: eddy.steng@hotmail.com

Velkommen til en UFO helg

22. OKT. KL. 12:00-23. OKT. KL. 12:00

Michael Winger, kjent fra Åndenes makt inviterer til en spennende helg på UFO campen i Hessdalen.Vi møtes lørdag 22 oktober klokken 1200. Om du kommer litt senere så går det fint. Arrangementet varer til søndag 23 oktober klokken 1200. Michael har besøkt Hessdalen 3 ganger tidligere, og har sett både uforklarlige lys, og flyvende objekter på himmelen på hvert besøk.Tekst fra wikipedia: Fenomenet i Hessdalen er navnet på et lysfenomen som opptrer i Hessdalen i Trøndelag, 127 km sør for Trondheim.
Den første observasjonen av fenomenet som ble kjent for allmennheten fant sted om natten 8. desember 1981. Da skal ekteparet Åge og Ruth Marry Moe ha sett «en brennende ildkule» på kveldshimmelen i Hessdalen. Observasjonen ble gjort fra ekteparets kjøkkenvindu. Etter hvert fortalte flere i dalen at de hadde sett lysfenomenet, og folk begynte å snakke om UFO-observasjoner. Dette vakte oppsikt over hele Norge, og Hessdalen ble etter hvert kjent også i utlandet. Også andre steder i verden har liknende lysfenomen blitt observert, og de har blant annet blitt kalt «ghost light» (spøkelseslys) og «earthlight» (jordlys).
For å finne årsaken til disse fenomenene ble det sommeren 1983 etablert en forskergruppe kalt Project Hessdalen. Høgskolen i Østfold satte opp en automatisk målestasjon i dalen i 1998, og i 2004 ble det montert et kamera samt en antenne for ultralave frekvenser.
I 2016 bevilget Olav Thon Stiftelsen 1,5 millioner kroner over tre år til Høgskolen i Østfold, nærmere bestemt til et studentaktivt forskningsprosjekt i Hessdalen.
Høgskolen i Østfold har også et studieprogram på 10 studiepoeng som går ut på feltforskning i Hessdalen.På dette arrangementet så skal vi speide utover for å se etter UFO eller andre energi mysterier, mens vi tenner bål, deler historier og blir bedre kjent.
Michael skal holde et foredrag om sine opplevelser og sin tro på ufoer, og han skal holde en meditasjon for å gjøre et forsøk på å tilkalle de rundt oss. Det er begrenset antall plasser til denne turen.
De som deltar på arrangementet får overnattingsplass i en tre lavvo, som du må dele med 2-3 andre.
Det er feltsenger i lavvoene, husk sovepose, men du kan ta med deg telt, og oppblåsbar madrass om du ønsker dette. (Det er samme pris om du sover i lavvo eller ikke.)
Personlig tror jeg de fleste blir sittende mest våkne og følge med på dalen.Mat og drikke må man ta med selv. Det er muligheter for å lage bål, og man kan grille maten sin der. Om du ønsker å lese mer om UFO campen så kan du følge denne linken: https://visithessdalen.no/nbAdresse: 753, 7380 HessdalenPris for å delta: 3000.-
Bindene påmelding.
Send post til: post@michael-winger.com
Dersom du ønsker å bli med, eller har flere spørsmål.

Helgekurs i Trondheim med Michael Winger, kjent fra Åndenes makt

5. NOV. KL. 10:00-6. NOV. KL. 15:00

Helgekurs med Michael Winger, kjent fra Åndenes makt.Kurset holdes i Tempevegen 21 i Trondheim.Kurs over 2 dager. (ikke 1 dag som facebook skriver)
Pris 3000.-

Michael Winger inviterer til et helgekurs hvor han vil prate om åndeverden, healing, tidligere liv og klarsyn.
Kurshelgen begynner med et foredrag, før man blir guidet inn i en meditasjon.
Deretter vil du få opplæring i hvordan man kan utføre selvhealing, kommunisere med åndeverden, rense seg selv, gjenstander og hus.
Her får man spennende teori, oppgaver innen energi arbeid.Ta med noe å skrive på og med.
Kurset blir holdt fra klokka 10.00 til 15.00 både lør 5 nov og søndag 6 nov.
Det er begrenset antall plasser.
Pris: 3000.-
Bindene påmelding.

Påmelding sendes til epost: post@michael-winger.com

Helgekurs på Gardermoen med Michael Winger, kjent fra Åndenes makt

19. NOV. KL. 10:00-20. NOV. KL. 15:00

Helgekurs med Michael Winger, kjent fra Åndenes makt på et hotell hvor det spøker. Kurset holdes på Clarion hotell Gardermoen.
Hans Gaarders vei 15
2060 Gardermoen

Kurs over 2 dager. (ikke 1 dag som facebook skriver)

Pris 3000.-

Michael Winger inviterer til et helgekurs hvor han vil prate om åndeverden, healing, tidligere liv og klarsyn.
Kurshelgen begynner med et foredrag, før man blir guidet inn i en meditasjon.
Deretter vil du få opplæring i hvordan man kan utføre selvhealing, kommunisere med åndeverden, rense seg selv, gjenstander og hus.I tillegg vil Michael ta deg med på en liten runde rundt på hotellet for å kjenne på energiene.
Det er flere historier her som har skapt en spesiell energi, som mange kan føle på. Her spøker det Ta med noe å skrive på og med.
Kurset blir holdt fra klokka 10.00 til 15.00 både lør 19 november og søndag 20 november.Det er begrenset antall plasser.
Pris: 3000.-

Det er mulig å bestille overnatting på hotellet, men dette må man gjøre selv.
Bindene påmelding.Påmelding sendes til epost: post@michael-winger.com